eurovisió 2022 chanel favorits

Ja queda poc per a la gran final del festival d’Eurovisió 2022. Serà aquest dissabte, 14 de maig. Es tracta d’un dels esdeveniments televisius més vistos de l’any a Catalunya, Espanya i Europa. Enguany, 25 països participen a la final, entre els quals hi ha Espanya, representada per Chanel, que ha passat directament a la gala de dissabte. Ara per ara, hi ha cinc països que són els grans favorits a endur-se la victòria.

A continuació et detallem els dies claus i l’horari del festival d’Eurovisió 2022. Qui són els favorits? Es troba la catalana Chanel entre les candidates a endur-se el micròfon de cristall?

Com i quan veure Eurovisió 2022

La gran final del festival d’Eurovisió 2022 serà aquest dissabte, 14 de maig. La gala comença a les 21 h i s’allargarà fins a la matinada. El certamen es podrà seguir en directe al web oficial d’Eurovisió, així com al seu compte oficial de YouTube. A banda, RTVE emet la final per La 1.

A quina hora concreta actuarà Chanel? Ja se cap que la candidata espanyola a Eurovisió 2022 actuarà en la posició 10. Per tant, si tot va segons el previst, Chanel actuarà entre les 10.50 h i les 11.15 h.

Els països favorits a guanyar Eurovisió 2022

La gran favorita a endur-se el micròfon de cristall d’Eurovisió 2022 és Ucraïna, que malgrat la invasió de Rússia participa en l’edició d’enguany. La cançó ‘Stefania‘, de Kalush Orchestra, copa la primera posició en les apostes amb molta diferència respecte als següents favorits: el Regne Unit (Sam Ryder, amb ‘Space man‘), Itàlia (Mahmood i Blanco, amb ‘Brividi‘) i Suècia (Cornelia Jackobs, amb ‘Hold me closer‘).

I després d’aquests quatre països, el cinquè país favorit segons les apostes a guanyar Eurovisió 2022 és Espanya, amb Chanel i el seuSloMo‘. Si aconsegueix quedar cinquena, serà la millor posició del país des del 1995, quan Anabel Conde va quedar segona.