I s'ho passen molt bé cantant els èxits del grup mític i gamberro dels anys 80, tot i que la majoria són dels 90. El músical -que serà per a tots els públics- narra la història de la Marta, una noia que fa un llarg viatge a la recerca del seu pare. Trobarà l'amor pel camí, però no es podrà enamorar, perquè porta un marcapassos. JUAN BAENA, productor de 'Marta tiene un marcapasos' "El físico de los actores es muy importante, para Marta buscamos a una chica delgada... Aquí en Barcelona hay mucho nivel." En total, 2.500 candidats passaran pel càsting d'aquest musical d'Hombres G. De moment preveuen que l'espectacle es quedi dos anys a Madrid abans de fer una gira que començarà a Barcelona.

Hombres G han engegat un procés de selecció per triar l’elenc del musical ‘Marta tiene un marcapasos’. El càsting passarà per diverses ciutats de l’estat, aquesta setmana fa escala a Barcelona. Uns 400 candidats es presentaran a les proves de ball i cant. Els artistes seleccionats hauran de passar una última audició a Madrid.

‘Marta tiene un marcapasos’ inclourà alguns dels temes més coneguts de la banda, com ‘Sufre mamón’, ‘Visite nuestro bar’ o ‘Suéltate el pelo’. L’espectacle s’estrenarà la pròxima tardor a Madrid.