El joc escènic ordit per Guillem-Jordi Graells i Josep Maria Mestres comença amb aquest darrer donant consells com els hauria donat el geni bard. S'enceta una nova funció dins de la funció, la de 'Treballs d'amor perdut', la columna vertebral de l'espectacle. El rei de Navarra i tres cavallers han jurat dedicar-se a l'estudi renunciant als plaers carnals quan arriben la Reina de França i tres dames de companyia. El rei obsequia les dames amb espectacles. El joc de nines russes torna a operar i assistim a dues funcions més: fragments de 'Els dos cavallers de Verona' i de 'Molt soroll per no res'. Les tres comèdies de Shakaspeare escollides donen per argúcies recargolades, idil·lis galants i superficials i preteses hostilitats que amaguen febleses... JOSEP MARIA MESTRES, director escènic "Volia divertir-me amb una colla d'actors en una edat que comença ja a ser madura, que estat en la plenitud de la seva experiència professional...Que tnen la mirada suficient, vital i tècnica, com per enfrontar-se a Shakaspeare des d'un lloc, diguem...enjogassat." "Un espectacle dels que fa Festival, per bé que, ni que sigui pel repartiment implicat, és previsible que torni la propera temporada...serà, molt probablement, al Poliorama, a la tardor. Us ho ha explicat Victor Giralt Jonama."

La representació posa en escena el mateix director, Josep Maria Mestres, donant les últimes indicacions als actors, que acte seguit passen a interpretar ‘Treballs d’amor perdut’. ‘Els dos cavallers de Verona’ i ‘Molt soroll per no res’ completen una proposta que ha servit a Mestres per divertir-se “amb una colla d’actors en una edat que comença ja a ser madura”.

Tot i que està previst que ‘Love and Shakespeare’ s’estigui al Teatre Grec fins diumenge, probablement es tornarà a programar aquesta tardor al Teatre Poliorama.