Heardle joc música

Heardle s’ha convertit en una nova alternativa per als amants de Wordle. El format és similar però necessitaràs un elevat grau de coneixements musicals. L’aplicació de Heardle amaga una cançó que els usuaris han d’encertar escoltant-ne només un fragment dels primers segons. Disposes de sis intents per encertar la cançó del dia, i per cada intent, s’allarga una mica el fragment de la cançó de Heardle.

Juga a Heardle

Pots jugar a Heardle des d’aquesta mateixa pàgina. Si no et funciona perquè navegues en incògnit, juga-hi aquí (S’obre en una pestanya nova)

La primera cançó de Heardle es va publicar el 26 de febrer (era ‘Levitating’ de Dua Lipa), i des de llavors s’han anat publicant cada dia noves cançons secretes. Madonna, Linkin Park, Depeche Mode, Coldplay o Beyoncé ja han estat protagonistes de Heardle.

La més encertada a la primera pels usuaris (amb més d’un 80 % d’encerts en el primer intent) ha estat la mítica cançó ‘Dancing Queen’, d’Abba.

Proliferen els clons de Heardle: versió en castellà i d’èxits del 2000

Si una cançó et sembla poc, al web ja han aparegut diverses versions que clonen el Heardle original. HeardleESP i 2000’s Heardle són algunes de les alternatives al joc musical.