Entre aquesta imatge... I aquesta altra, han passat gairebé 6 mesos. En aquest temps, l'antic Guasch Teatre ha passat per un concurs de creditors i per un canvi de nom. Des del novembre, el gestionen dues companyies teatrals: La Paparra i Teatritus, que han unit esforços per conduir l'antiga sala d'espectacles infantils cap a nous camins. CHEMA SEGURA, director artístic Eixample Teatre "La veritat és que estem oberts a tot, perquè hem vist moltes vegades molts companys i companyes que han tingut la possibilitat de tenir un bon espectacle, però que no han tingut un espai d'exhibició clar. Llavors, el que vol oferir Eixample Teatre és aquesta idea d'eixamplada, de teatralitat i d'eclecticisme a fi de comptes." El 9 de desembre s'estrena la nova programació amb el musical de petit format 'Lo tuyo y lo mío', de la companyia Con un canto en los dientes. Són 75 cançons en 75 minuts, un autèntic pupurri musical que torna a Barcelona després d'una gira que l'ha dut per tot l'estat. Tampoc no obliden la programació infantil, que torna a la sala amb els espectacles 'Un príncep de riure' i 'El conte de Nadal', de Charles Dickens. Tot plegat, una aposta per donar vida a una sala que neix de els seves cendres.

Des del mes de novembre, les companyies La Paparra i Teatritus estan al capdavant de l’antic Guasch Teatre. La sala va haver de tancar ara fa sis mesos ofegada pels deutes. Precisament, els nous gestors es van veure afectats pels impagaments.

Ara, fan renèixer la sala de les cendres amb una nova programació, que arrencarà el 9 de desembre. El musical de petit format ‘Lo tuyo y lo mío’ estrenarà l’Eixample Teatre després d’una gira que l’ha dut per tot l’estat. La nova cartellera no oblidarà la programació infantil, que torna a la sala amb els espectacles ‘Un príncep de riure’ i ‘El conte de Nadal’, de Charles Dickens.