Nemo Eurovisió Razzmatazz

Amb el seu tema ‘The Code’, el suís Nemo ha guanyat fa poc Eurovisió 2024. Ara, després de la victòria, l’artista ha anunciat ‘Break The Code Europe Tour 2025‘, la gira més gran de la seva carrera. El cantant passarà per 26 ciutats, entre les quals trobem Madrid i Barcelona.

Concretament, Nemo visitarà Barcelona el 20 de març amb una actuació a la sala 2 de Razzmatazz i les entrades ja estan a la venda. Sobre el format d’aquest concert, la promotora de Nemo ha explicat que en les actuacions d’aquesta gira es podrà sentir en directe “nova música que està en camí”. Un contingut que se sumarà als quatre EP que ja té publicats: ‘Clownfish’ (2015), ‘Momänt-Kids’ (2017), ‘Fundbüro’ (2017) i ‘What feels right’ (2022).

El nom real del guanyador d’Eurovisió és Nemo Mettler i amb només 24 anys va aconseguir el Micròfon de Vidre d’Eurovisió 2024, al maig a Malmö (Suècia). Ha estat aquest esdeveniment el que li ha fet fer un salt al panorama internacional, a més de la seva defensa de les identitats de gènere no normatives.