Barcelona aplicarà a la Xina alguns del projectes que han funcionat a la ciutat, des del punt de vista de l’arquitectura i l’urbanisme ecològic, amb Guallart Architects. Aquesta empresa aposta per conceptes com les metròpolis de barris i pels nous edificis autosuficients.

El model arquitectònic de Barcelona funciona. I un cop més es demostra amb l’interès que desperta en altres països l’arquitectura que es fa a la ciutat. És el cas de la Xina, país amb el qual l’empresa barcelonina Guallart Architects ha signat un acord per aplicar les premisses del que es fa a Barcelona en qüestió d’urbanisme i arquitectura,  a través del que es coneix com a Arts Group.

Arts Group va ser creat el 1995 i s’ha anat desenvolupant en els darrers anys, sota les premisses d’emprenedoria i amb un equip jove de professionals.

Ara les seves propostes arriben a la Xina, a la ciutat de Suzhou, on s’han presentat en una exposició algunes de les iniciatives arquitectòniques que segueixen els principis de l’arquitectura i l’urbanisme ecològic i avançat, amb especial atenció als nous edificis autosuficients i els concepte de ciutat com a metròpoli de barris.