(ACN) El Festival Grec ha retornat a 1.174 espectadors els imports de les entrades que havien adquirit divendres virtualment i a les quals no es va assignar localitat. La causa d’això és una “disfunció” de la pàgina, que es va col·lapsar per l’alta demanda de compradors que s’hi va concentrar, que va arribar a pics de fins a 16.000 usuaris intentant comprar alhora. Segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat l’ACN, en detectar aquest error el festival va tornar els imports i dissabte tothom ja els havia rebuts.

Molts van donar per fet que havien adquirit l’entrada, ja que se’ls va fer el cobrament, però ara han vist com bona part dels espectacles als quals volien assistir ja tenen les localitats exhaurides. L’error del sistema va fer que aquests usuaris no recuperessin l’entrada que pensaven que s’havien assegurat.

El web del Festival Grec va restablir la venda d’entrades el mateix divendres al vespre i hi va introduir millores perquè no es tornés a repetir la situació viscuda al matí. Aleshores es va informar que les persones que haguessin registrat incidències “rebrien en els dies següents una comunicació del festival per tal d’aclarir la situació i resoldre el problema”. Els espectacles que van crear més problemes pel nombre elevat de persones que hi van comprar de manera simultània van ser ‘A Tocar’, de Baró d’Evel, les actuacions musicals d’El Pot Petit, Manel i Stay Homas, o la proposta de La Veronal.