Són voluntàries i cooperants de l'associació Missió i Desenvolupament per a Goundi. Avui han pujat l'escenari amb un objectiu concret. És la desena edició del concert benèfic pel Txad, un acte que servirà per recaptar diners per al manteniment de l'hospital de la regió de Goundi. Es tracta d'una zona extremament àrida del sud del país. MARIO UBACH, fundador de Missió i Desenvolupament per a Goudi "Aquest programa, voldria que no solament fos un fulletó del concert. Voldria que fos realment el que és, que és un recull de la feina feta per nosaltres durant aquests 10 anys." RAMON LÓPEZ "Contribuyen a fomentar enormemente la conciencia social acerca de todo lo que se hace." NATI MANZANO "Sense aquesta suma d'esforços potser aquesta ONG no podria fer i aconseguir les ajudes que fa." Més enllà dels voluntaris i, com ja és habitual, formacions musicals molt diverses han volgut fer costat a l'associació. Enguany s'hi ha sentit des de gospel fins a música medieval. L'hospital al qual es destinaran els diners recollits avui cobreix una àrea de territori de més de 100 quilòmetres quadrats. Proporciona assistència saniària a 125.700 persones. Des de Missió i Desenvolupament per Goundi recorden que el Txad és el quart país més pobre del món. De fet, segons dades de l'ONU, un 80% de la població viu per sota del llindar de la pobresa.

Aquest centre sanitari, que cobreix una àrea de 100 quilòmetres quadrats, proporciona assistència a 125.700 persones. I aquest és només un dels projectes que l’associació organitzadora del concert, Missió i Desenvolupament per a Goundi, té a la regió. Aquest 2013 també volen impulsar la segona fase de construcció del centre de salut de N’Gangara i la creació d’una petita central elèctrica de biomassa per al taller de l’Associació de discapacitats físics.

Segons l’índex de desnvolupament humà del 2011, elaborat per l’ONU, el Txad és el quart país més pobre del món. Es calcula que el 80% de la població hi viu per sota del llindar de la pobresa.

En la desena edició d’aquest concert benèfic hi han participat, a més de voluntaris i cooperants de l’associació, Burruezo&Bohèmia Camerata, la coral Cypsella i la formació The gospel Viu Choir.