A punt per passar un bon Sant Jordi 2019? Comencen els nervis i les corredisses per aconseguir una de les millors roses. Vermelles, blanques, grogues, daurades, negres, naturals, de plàstic, de vidre, de bambú… Les opcions són gairebé infinites. Com les de llibres per comprar.

Els més venuts, els del youtuber de moda, d’autoajuda, clàssics… Durant el 23 d’abril, Barcelona es convertirà en una simbiosi de floristeries i llibreries. És curiós que durant l’any no puguis comprar flors a la majoria de botigues de llibres, ni llibres a les parades de floristes.

No saps com felicitar Sant Jordi? Si vols evitar problemes, et proposem un regal més barat i més pràctic: un gif. Aquí en tens una tria per enviar-ne de personalitzats. Aquí tens 10 gifs per desitjar un feliç Sant Jordi!

El gif de Sant Jordi i el drac

La llegenda de Sant Jordi en format gif. Com sempre, a internet hi passen coses molt rares i el nostre cavaller acaba sota les urpes del drac. Amb sort, la princesa el podrà salvar.

Regala una rosa

Segurament faràs un assaig davant del mirall abans de regalar la rosa. Aquí tens una proposta de somriure. Impossible no acceptar el regal!

Vigila amb les gesticulacions, que no sembli que t’esperaves alguna cosa més. Aquest gif és molt útil per enviar a qui et demani una rosa cada 10 minuts. 

També tens la versió Disney. Si vols quedar bé amb una rosa, aquest gif és una bona opció per enviar-la a les persones estimades que viuen lluny i que no la rebran físicament (i que encara pensin que Amazon no existeix).

Ha arribat el dia. Una rosa és poc. Prepara el ram (i la cartera). Regala un ram de roses a qui vulguis amb el nostre gif romàntic.

Regala un llibre (virtual)

Si optes per regalar un gif de llibre, potser caldrà també regalar-ne un de veritat a la persona a qui li envies. T’ho aconsellem si no vols que es generi falses expectatives.

T’han demanat ‘Ulisses’, de James Joyce, però saps que el que li agrada és un còmic de ‘Batman’. Tenim el gif més adequat per regalar-li. A.K.A ‘Robin, no vagis d’erudit’.

Si et cansa la cantarella de “Vull un llibre per Sant Jordi” quan saps que no llegeix cap llibre des que el van obligar a fer-ho a l’institut amb ‘La plaça del Diamant’, sempre pots optar per aquest gif. “Te’l regalo però almenys espero que sàpigues com s’agafa”.

Barcelona per Sant Jordi

Fem un passeig romàntic per la Rambla? Si no et ve gaire de gust, pots espantar la teva parella amb l’apocalipsi que es trobarà durant tot el 23 d’abril. Anxovats entre roses i llibres.

L’alternativa és passejar per algun carrer allunyat del passeig de Gràcia i la Rambla. Amb una mica de sort hi trobaràs algun estudiant despistat intentant vendre’t alguna rosa. Un gif per descriure el moment que no falla.