A punt per passar un bon Sant Jordi 2020, encara que sigui confinat i a casa? Aquest any no estarà marcat per una competeció per aconseguir la millor rosa i la més vermella. Això sí potser t’animes a fer una manualitat (aprèn aquí com fer una rosa de Sant Jordi de paper o de roba) o a enviar roses a domicili. I malgrat el Sant Jordi confinat, no poden faltar la literatura i els llibres, perquè aquest any també hi ha novetats editorials. Aquí pots trobar algunes recomanacions de llibres de Sant Jordi 2020.

Ara bé, si el busques és desitjar un feliç Sant Jordi i no saps com fer-ho, et proposem un gif. Aquí en tens una tria per enviar-ne de personalitzats: 10 gifs per desitjar un feliç Sant Jordi!

El gif de Sant Jordi i el drac

La llegenda de Sant Jordi en format gif. Com sempre, a internet hi passen coses molt rares i el nostre cavaller acaba sota les urpes del drac. Amb sort, la princesa el podrà salvar.

Regala una rosa de Sant Jordi digital

Si aquest any la rosa de Sant Jordi ha de ser en format digital, acompanya-ho amb un somriure. Impossible no acceptar el regal!

Vigila amb les gesticulacions, que no sembli que t’esperaves alguna cosa més. Aquest gif és molt útil per enviar a qui et demani una rosa cada 10 minuts. 

També tens la versió Disney. Si vols quedar bé amb una rosa, però aquest any t’és impossible per la distància, aquest gif és una bona opció per enviar-la a les persones estimades que viuen lluny.

Si tenies pensat treure la cartera aquest any i sorprendre amb un ram de roses, també pots fer-ho! Aquest és el ram de roses de Sant Jordi que segur que no havies pensat.

Regala un llibre (virtual)

Si optes per regalar un gif de llibre, potser caldrà també regalar-ne un de veritat a la persona a qui li envies. T’ho aconsellem si no vols que es generi falses expectatives. Ho pots fer més endavant, quan el confinament s’hagi acabat o bé aprofitar per comprar-lo online.

T’han demanat ‘Ulisses’, de James Joyce, però saps que el que li agrada és un còmic de ‘Batman’. Tenim el gif més adequat per regalar-li. A.K.A ‘Robin, no vagis d’erudit’.

Si et cansa la cantarella de “Vull un llibre per Sant Jordi” quan saps que no llegeix cap llibre des que el van obligar a fer-ho a l’institut amb ‘La plaça del Diamant’, sempre pots optar per aquest gif. “Te’l regalo però almenys espero que sàpigues com s’agafa”.

Barcelona per Sant Jordi

Si tenies pensat passejar per la Rambla aquest 23 d’abril, hauràs d’esperar al 23 de juliol, però et donem l’oportunitat de compartir un bany de masses amb la teva parella, malgrat no sigui entre olor de llibre nou i roses vermelles.