Sala Montjuïc proposa un tres en un: concert, curtmetratge i pel·lícula, en un entorn immillorable i per un preu ben mòdic: 5 € i un afegit de 3 € si es vol una gandula.

La música comença a les 21 h amb concerts de jazz, flamenc, bossa nova,  gipsy swing o samba que donen l’entrada a un curt. Tot seguit, a les 22.15 h, inicia la projecció dels films, amb una programació variada i apta per a tots els gustos. No hi faltaran clàssics com ‘Con faldas y a lo loco’, de Billy Wilder, ‘Nosferatu’ o ‘Al final de la escapada’, de Jean-Luc Godard. També s’hi projectaran la iraniana ‘A propósito de Elly‘, d’Asghar Farhad, ‘Donde viven los monstruos’, de Spike Jonze, o ‘Malditos bastardos’ de Quentin Tarantino.

Consells per arribar a Sala Montjuïc

Per accedir al castell de Montjuïc, TMB posa en funcionament un servei especial d’autobusos llançadora des de la plaça d’Espanya, amb parada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. El servei estarà operatiu des de les 20.15 h i fins a la 1 de la matinada, seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat.