Aquests són els passaports per participar en El paper de l'art i que es poden aconseguir en qualsevol de les 20 galeries que en formen part. Per optar als premis que ofereixen és imprescindible tenir els segells que certifiquen que s'han visitat totes. L'impulsor d'El paper de l'art és Gabriel Pinós, que va tenir aquesta idea per intentar apropar les galeries a la ciutadania. GABRIEL PINÓS, organitzador d'El paper de l'art "De fet l'objectiu és apropar les galeries a la gent i a més a més un doble objectiu que és apropar-nos a la gent jove, que és el target de públic que veiem que ens fa falta avui en dia. L'any passat vam tenir gairébé 7.000 visites i enguany esperem com a mínim repetir aquesta xifra i suposo que superar-la". MARIA ROSA FURRIOL, galeria Eude "És una manera que molta gent visiti galeries i conegui diferents obres d'art i sobre paper" Els concursants, a part d'intessar-se per l'art, tenen un objectiu molt clar. El que més em va interessar és el premi una obra que aquest any està valorada en 3.000 euros. I aquest no és l'únic premi, també se sortejarà un viatge per anar a la inauguració del Saló del Dibuix de París, i tothom qui visiti les 20 galeries podrà gaudir d'un cicle de conferències i visites exclusives a vuit museus i fundacions de la ciutat. Hi ha temps per participar-hi fins al 24 de maig.

Les galeries d’art fa uns anys que intenten atreure més públic, sobretot joves. L’any passat van estrenar, amb èxit, El paper de l’art, un concurs que té el requisit bàsic de visitar 20 galeries d’art. Aquest any es repeteix el concurs amb més premis.

Per optar als incentius de la proposta de les galeries és imprescindible tenir els segells en el passaport El paper de l’art que certifiquen que s’han visitat totes les galeries.

El principal premi és una obra que aquest any està valorada en 3.000 euros. També se sortejarà un viatge per anar a la inauguració del Saló del Dibuix de París, i tothom qui visiti les 20 galeries podrà gaudir d’un cicle de conferències i visites exclusives a vuit museus i fundacions de la ciutat.

Hi ha temps per participar-hi fins al 24 de maig. L’any passat gràcies a la iniciativa les galeries van tenir més de 7.000 visites i enguany els organitzadors esperen superar aquesta xifra.