La furgoneta de betevé s’ha començat a fer famosa a Twitter. L’Alex Malvehy ha fet una recreació del vehicle en un vídeo que emula el famós videojoc GTA. El missatge del tuit comenta amb un toc d’humor la capacitat dels serveis informatius de betevé d’informar de tot allò que passa a Barcelona: “Una àvia s’entrebanca pel carrer a Sant Andreu… i els periodistes de betevé van a explicar-ne l’última hora”.

En la seqüència de vuit segons podem veure la furgoneta de betevé circulant a gran velocitat i fent diverses voltes de campana. El vídeo ja frega les 46.000 reproduccions a Twitter i molts comentaris d’usuaris que destaquen la tasca dels conductors de betevé i també dels serveis informatius per l’afany d’explicar l’actualitat de Barcelona amb immediatesa.

Alex Malvehy, un jove creador que es declara fan de betevé

L’autor del vídeo és un jove barceloní de 15 anys. L‘Alex Malvehy es declara seguidor incondicional de betevé. Ens explica que li encanta el món de la televisió i que ha fet diversos dissenys d’unitats mòbils i furgonetes de televisions en l’entorn del videojoc Grand Theft Auto V. La idea de fer la furgoneta de betevé va sorgir perquè és el brànding que més li agrada. D’aquesta manera, va aconseguir fer el primer disseny d’un objecte personalitzat per a un videojoc. A partir d’aquesta idea va decidir fer un vídeo divertit recreant la furgoneta anant a tota velocitat per cobrir una notícia d’última hora.

Un incondicional del ‘Feeel’, de bàsics i dels informatius

L’Alex ens explica que el ‘Feeelés el programa que més li agrada, per la varietat i els artistes que hi passen. També es declara seguidor dels informatius, en especial del ‘btvnotícies 73‘ i també del ‘bàsics‘. Ens explica que les seccions de lAdrià Calvo li encanten. A més, assegura que l”Slow’ també és un format que li agrada molt.

A banda de betevé, l’Alex Malvehy és un fidel observador de les capçaleres que utilitzen els diferents canals de televisió a l’inici dels programes i dels informatius. A banda de mirar-los, també n’ha creat de nous amb les imatges corporatives de cada marca. Qui sap si estem davant del creador de la propera capçalera dels informatius o programes de betevé.

Descarrega’t l’aplicació de betevé

Ja disponible per a Android i iOS.