CONSTANTINO MARTÍNEZ-ORTS, director de la Film Symphony Orchestra "Entraña una dificultad considerable, mucho más que en un concierto normal ya que va toda la banda sonora sincronizada con la película. Y en este caso se añade que hay una serie de canciones con solistas y hay que sincronizar la música, con los solistas y con la película."

Una cita especial requereix d’un vestuari adequat, i això ho saben bé els petits que han assistit al Palau Sant Jordi per veure ‘Frozen’ amb música en directe. Bona part dels infants s’han disfressat de la protagonista, l’Elsa, amb un vestit blau amb tonalitats platejades.

La projecció s’emmarca dins de l’espectacle ‘Disney in concert‘, que ha previst dues funcions úniques a Espanya. Una va ser divendres a Madrid, i la segona ha estat la d’aquest diumenge al Palau Sant Jordi.

Amb l’ajuda de la Film Symphony Orchestra s’han pogut sentir totes les cançons de la pel·lícula en rigorós directe. Precisament, l’orquestra de Constantino Martínez-Orts és especialitzada a recrear bandes sonores de grans pel·lícules. Però en aquesta ocasió, el director reconeix que hi havia una dificultat afegida, la de sincronitzar veus i música amb la projecció del film.