Josep Salip fa poc que s’ha retirat i per fi pot dedicar-se a temps complert a la seva gran passió. Una vocació que ara esclata en la primera exposició individual que fa, a les Cotxeres Borrell, molt a la vora d’on va néixer. Les seves imatges són un retrat de la vida en la ciutat. JOSEP SALIP, fotògraf Jo treballo passejant, a mi m’encanta passejar, sempre porto la màquina a sobre, intento no ser agressiu, perquè crec que és una de les coses que s’ha de respectar la intimitat de la persona. No molestar-los al fer-los la fotografia." El Josep fa retrats robats, per això dispara amb la càmera sense que la gent que fotografia se’n donin compte. D’aquesta manera les imatges queden molt naturals i pot comunicar l’experiència d’aquell moment. JOSEP SALIP, fotògraf Jo crec que la fotografia és una manera d’expressar sentiments, i una fotografia que no digui res, per mi no és vàlida. El seus temes preferits són els socials, i això el porta a acostar-se a manifestacions, protestes i tota mena de mobilitzacions, sempre amb el carrer com a gran plató. La mostra es pot veure fins al set de novembre.

El Centre Cívic Cotxeres Borrell acull la primera exposició individual de Josep Salip, un fotògraf afeccionat seduït per la temàtica social. L’exposició mostra imatges de diverses manifestacions i fets que han ocorregut recentment a la ciutat, al costat d’imatges més singulars.

El seu pare treballava en una empresa de fotografia i tenia tot el material a l’abast. Va arribar a fer un curs de fotografia i una experiència professional per a la revista ‘Vibraciones’, que el va portar a Nova York durant dos anys, el 1977 i el 1978, però després no va assumir els riscos d’una professió molt incerta.