L’Institut del Teatre organitza aquest dijous una marató per identificar els artistes de dansa que apareixen a les fotografies del fons del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques. Durant tot el matí, les persones interessades poden anar fins la seu de l’entitat i accedir als ordinadors, on hi ha més de 40.000 imatges de ballarins i ballarines que van del segle XIX fins a l’actualitat.

Anna Valls, directora del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques, explica que “l’objectiu és aconseguir l’ajuda de la ciutadania per  acabar de documentar les fotos que tenim de les arts escèniques catalanes”. Aquesta iniciativa va començar fa més d’un any, i des d’aleshores organitzen una o dues maratons temàtiques cada temporada perquè és més fàcil preparar la documentació específica d’un àmbit. A més, Valls assegura que d’aquesta manera “les persones que venen també es coneixen i s’ho passen bé”.

La marató s’anomena “Te’n recordes? Ajuda’ns a documentar les arts escèniques”, i també dóna la possibilitat d’identificar imatges i altres materials durant tot l’any a través del web Escena Digital.