A l’avinguda de la Catedral i al Pla de la Seu torna a ser Nadal, i no és cap broma. Els qui passegin aquest dimarts per aquesta zona del centre de la ciutat es trobaran amb una fira de Nadal, com la de Santa Llúcia, i podran veure un gran arbre guarnit amb boles vermelles davant de la Catedral. Tot i que la imatge és inversemblant, sobretot en ple més de maig, té una explicació: s’hi està fent un rodatge per a Netflix que està envoltat d’un secretisme absolut.

Un rodatge envoltat de secretisme

El rodatge té tots els permisos municipals, però no se’n coneix cap detall perquè, com passa en altres projectes audiovisuals, hi ha una clàusula de confidencialitat que impedeix que en transcendeixi res. No se sap si aquesta fira de Nadal al centre de Barcelona és pel rodatge d’una sèrie o d’una pel·lícula d’aquesta plataforma. Únicament, que la productora que s’encarrega del rodatge és Nostromo Pictures, amb seu a Barcelona.

De fet, aquesta productora ja ha estrenat algunes pel·lícules a Netflix com ‘La red avispa’ (2019), ‘Hogar’ (2020), ‘Ofrenda a la tormenta (2020), i ‘Los favoritos de Midas’ (2020), la seva primera miniserie.

Sorpresa a les xarxes per l’arribada de Nadal

La imatge de la fira de Nadal ha agafat per sorpresa tant els barcelonins com també els turistes que visiten aquests dies Barcelona, que fins i tot han aprofitat per fer-s’hi fotos de record.

Un grup es fa una fotografia amb l’arbre de Nadal davant de la Catedral en plena primavera