Els organitzadors del certamen expliquen que actualment hi ha llista d’espera d’expositors que desitgen mostrar les seves relíquies als col·leccionistes i amants del disc. El vinil viu actualment una situació molt positiva en comparació amb anys anteriors. En l’últim any s’han venut uns 260.000 discos. Això suposa un creixement del 1633 % des de l’any 2005, quan només es van vendre 15.000 unitats.

Els visitants han pogut escollir entre una gamma molt àmplia de discos i de tots els gèneres musicals existents. Tot i que sempre hi ha hagut un públic molt fidel en la compra i venda de vinils, les darreres edicions han detectat una afluència de públic més jove. Tot i que el vinil ha estat el protagonista de la fira, CD, llibres, DVD, cintes de casset i pòsters també han estat objecte de desig dels més nostàlgics.

La fira ha estat acompanyada de diverses actuacions musicals durant el cap de setmana. Kurt Savoy, Red Pig, Stereolegs, i Lauri han posat la nota musical a la 22a edició de la fira. L’actor Al Matthews també ha assistit a la cita per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els seus fans.