Per als qui no es vulguin perdre aquesta jornada en què les plantes remeieres i els productes naturals són els protagonistes, aquí teniu una guia per localitzar no només les parades de la fira, sinó també les activitats organitzades amb motiu de Sant Ponç.

Fira de Sant Ponç

Ciutat Vella

Al Raval es concentra la fira de Sant Ponç més popular de la ciutat. La trobareu al carrer de l’Hospital, durant tot el dia -de 9 a 21 h- i amb varietat de productes: des de llorer i menta, fins a mel i derivats com la fruita confitada, melmelada i dolços tradicionals. És una de les més famoses per la seva antiguitat.

Sants-Montjuïc

Sant Ponç no es queda únicament dins els límits del Raval i creua la frontera per fer el salt, fins al Poble-sec. Aquí podeu trobar botigues tant a la plaça de la Bella Dorita com al carrer de Blai. En el primer cas, també s’hi venen productes artesanals i de la terra. A més, al Centre Cívic el Sortidor s’hi fa un taller dedicat a la cuina de primavera per elaborar i degustar confits fets amb herbes aromàtiques.

Sarrià – Sant Gervasi

Al districte de Sarrià – Sant Gervasi són dos dels epicentres de la festa. Al barri del Putxet i el Farró l’oferta de Sant Ponç s’ubica a la plaça de Mañé i Flaquer. A més, herbolaris i apicultors també se situen a la plaça de Sant Vicenç, al barri de Sarrià.

Nou Barris

Sant Ponç també té representació a Nou Barris. En aquest cas, podeu trobar les parades a la Via Júlia, a cavall dels barris de la Prosperitat i Verdum.

Sant Martí

Finalment, els veïns del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou també celebren la festivitat. En aquest cas, al Parc Sandaru s’organitza un cicle dedicat al consum responsable i a les teràpies alternatives, combinat a més amb tallers i col·loquis.