Tot i les altes temperatures, centenars de famílies s’han apropat als jardins de Pedralbes per celebrar el Dia de la Música en Família, organitzat per Minimúsica en el marc del Festival de Pedralbes. El Dia de la Música va ser diumenge passat, però per motius d’agenda del festival aquesta jornada s’ha fet avui. A primera hora de la tarda ja s’han començat a formar cues per accedir al recinte. Només entrar-hi, els visitants eren obsequiats amb un berenar i una gorra i de seguida s’han anat distribuint als diversos espais ocupats per animacions infantils, 12 tallers, zones de pícnic i un escenari.

La música ha estat la protagonista de la jornada, amb els concerts de The Pinker Tones, l’espectacle ‘Rolf & Flor en el Cercle Polar’, The Seihos i la banda de swing Let’s Band. També hi ha hagut altres activitats com pintura, ioga o el racó dels contes, una de les que ha recollit més participació. Enguany, però, la novetat recau en les figures d’animals enormes que han aparegut sobtadament pels jardins. Papallones o cucs han recorregut el parc i han finalitzat l’animació explicant contes.

L’objectiu de l’esdeveniment és sobretot que els més petits puguin tenir una zona d’esbarjo i, a través de les activitats, puguin conèixer i gaudir de la música i de la natura. És per això que “ho volen mantenir els pròxims anys”, afirma el director del Festival Jardins de Pedralbes, en Martí Pérez.

L’accés al recinte ha estat gratuït per als assistents de fins a 12 anys. El preu de l’entrada general era de 10 euros. Es calcula que hi han passat entre 2.000 i 3.000 persones.