Festival de Pedralbes

(ACN) El Fes Pedralbes -el nom que ha adoptat la versió alternativa del Festival Jardins de Pedralbes- tanca amb 32.864 espectadors i una ocupació del 87,88 % als 54 concerts programats. El certamen s’ha allargat durant 27 dies i una desena de les actuacions han fet esgotat entrades, com ara la d’Andrea Motis, Los Secretos i Els Pets.

El director del festival, Martín Pérez, ha explicat que, tenint en compte la situació de pandèmia, són unes xifres “excepcionals i extraordinàries”. “Molta gent que ha vingut ha hagut de tenir molta determinació perquè possiblement a casa seva els han dit ‘ni se t’acudeixi anar-hi'”, ha apuntat Pérez, que ha afegit que les bones xifres demostren que la celebració del festival “era una demanda del públic”.

Festival de Pedralbes

Segons les xifres dels organitzadors, el certamen ha generat 735 llocs de treball, tant directes com indirectes. D’altra banda, el pressupost d’aquesta versió renovada del festival ha estat d’un milió d’euros.

Pérez també creu que el ritme de venda de les entrades ha estat influït per les notícies que s’anaven publicant amb relació a la covid-19 i ha lamentat la incertesa informativa que es va viure a finals de juliol arran de si es podrien celebrar activitats culturals a Barcelona.