El cartell

Aquest dijous s’ha presentat el cartell de la sisena edició del Festival Jardins de Pedralbes, del 6 de juny al 15 de juliol. El festival tindrà moltes actuacions: Ainhoa Arteta & Josep Carreras, Miguel Poveda, Simple Minds, Andrea Motis & Joan Chamorro, Mariza, Sara Baras, Pastora Soler, Jessie J, Elvis Costello, Miguel Ríos, Tom Jones, Emily Sandé, Jeff Beck, Zaz, Goran Bregovic, Angus & Julia Stone, Niña Pastori, Salvador Sobral, George Benson, The Jacksons, Fleet Foxes, Leon Bridges, Seu Jorge i Katy Melua. A més d’altres propostes joves i interessants.

A La nit de les estrelles de Broadway es podrà escoltar, el dia 26 de juny, un repertori creat especialment per a aquesta vetllada. Temes de ‘West Side story’, ‘El fantasma de l’òpera’, ‘Els miserables’, entre molts altres, es podran gaudir en directe.

Espai Village i Dia de la Música en Família

Tots els dies de concert a les 20.30 hores i com a aperitiu de les actuacions previstes, l’escenari Village acollirà una programació que reuneix algunes de les propostes musicals més joves i més interessants del panorama nacional.

I aquest any torna el Dia de la Música en Família el dia 1 de juliol, on hi haurà concerts i diversos tallers i activitats relacionades amb la música, a més d’animacions i berenar per als més petits. L’entrada serà gratuïta fins als 12 anys.