Estils ben diversos van confluir aquest divendres en la segona nit del festival Cruïlla. El pop de Pharrell Williams, el reagge de Damian Marley, el rock de Prophets of Rage, la samba de Gilberto Gil i el to més pausat de Joan Dausà van sonar als sis escenaris del Parc del Fòrum. En total, hi va haver més d’una vintena de concerts.

Els components de Rage Against the Machine, Cypress Hill i Public Enemy han unit els seus camins sota el nom de Prophets of Rage. L’actuació al Cruïlla ha estat la primera de la superbanda a Barcelona i, per a l’ocasió, els músics han vestit samarretes del Barça i han mostrat un cartell de “Catalunya lliure”.

Més reposat va ser el concert de Joan Dausà. El cantant va portar al Parc del Fòrum els temes del seu darrer disc, ‘Ara som gegants’. I el veterà Gilberto Gil va celebrar al Festival Cruïlla els 40 anys del disc “Refavela”.

L’Aquelarre surt de Cervera

Just després de l’actuació de Gilberto Gil, es va veure una imatge inèdita al Festival Cruilla. Per primer cop en 41 anys d’història, l’Aquelarre de Cervera va sortir de la Segarra i va portar el foc i la música al Fòrum. 150 actors i mig centenar de membres de la colla Diables Carranquers de Cervera van participar en l’espectacle.