El festival torna a celebrar-se al Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i la plaça de Margarida Xirgu, després de dos anys sense fer-se. En aquesta segona edició l’organització ha aconseguit esgotar les entrades i, tot i l’èxit d’assistència al cap de setmana, encara no saben si tornaran a repetir l’experiència.

Alguna de les actuacions que s’han pogut veure ha estat la d’Ignasi Terraza, un dels pianistes de jazz més destacats de l’estat espanyol, així com la la nova creació de dansa de la companyia Liant la Troca. Els més petits també han pogut gaudir d’un espai de contes amb l’obra ‘El mar’ de l’entitat Jocviu.

A banda d’adaptar la desena de tallers, obres de teatre i dansa i activitats del festival per al públic amb discapacitat, els professionals també en poden tenir. Com per exemple el Juan Carlos Mestre, un actor que fa 9 anys va tenir un despreniment de retina que li va causar ceguera parcial. Avui dia, continua actuant amb la companyia inclusiva Palmira Teatro i ha actuat al festival L’Art Impossible. “Integració és quan ets coix i el teu personatge no té necessàriament coixesa en la història, s’ha de normalitzar “, diu Mestre.

A part dels espectacles, els directors dels tallers també han participat en una taula rodona en què han debatut sobre les polítiques i les pràctiques inclusives en l’àmbit de l’art.