MARTA TORRES "Ja fa anys que incorporem dins de la festa major aigua, però sí que volem que l'aigua fos l'element principal perquè amb la calor que fa sempre ve de gust remullar-se." MARIA JESÚS LÓPEZ "Hem portat el dinar, ho hem deixat a les guixetes i passarem tot el dia aquí en família." DANIEL MONTES " A mi m'agrada molt, perquè com m'agrada mullar-me doncs és divertit.."

Els ciutadans han pogut gaudir de la festa per un preu de 5 € de l’entrada anticipada -6 € a taquilles-. La plaça Major és l’indret on s’han organitzat més activitats: un taller de bombolles gegants, un concert de 2 Princeses Barbudes i la rua de gegants. Tot i això, l’esdeveniment més esperat pels nens ha estat la festa de l’escuma.

Marta Torres, cap de projectes estratègics del Poble Espanyol, explica que la festa va dirigida al públic familiar. “L’objectiu principal és apropar el Poble Espanyol a petits i grans“. Per aconseguir-ho, la Festa Major incorpora cada any l’aigua, però aquest any l’han volgut fer protagonista. “La intenció és que tingui més pes en l’actual edició perquè aquest estiu està fent molta calor”.

Molts pares també s’han posat sota l’aigua per gaudir de la jornada amb els petits. La Maria Jesús López hi ha assistit amb tota la família. “Hem vingut per la festa de l’aigua perquè fa calor i ens hem vingut a remullar una mica”.

Música, dansa i jocs han marcat l’agenda d’aquesta festa. Altres atractius de Splash! han estat els jocs tradicionals, el taller de maquillatge infantil o el “pintacares”.