El primer cicle de concerts FEMMés ha aterrat al Teatre de Sarrià amb l’objectiu d’oferir quatre espectacles eclèctics que no deixin indiferent amb la creativitat com a comú denominador. Es tracta d’un projecte femení. Les quatre artistes i les dues tècniques són les organitzadores i productores d’aquest cicle de concerts autogestionat, que durarà tot el mes de novembre.

“Fem més que concerts”

Asseguren que el cicle l’han organitzat sense intermediaris, per poder treballar de forma més lliure i directa, amb la necessitat de compensar la tendència mercantil de les indústries culturals, que creuen que condiciona i limita l’accés d’alguns artistes al públic. Per això l’han batejat com a FEMMés, perquè les seves creadores volien “fer més” que concerts: crear una programació pròpia i autogestionar-se. El cicle s’inspira en el Berliner Feminale, una iniciativa alemanya d’autoorganització.

Programació eclèctica

Dins del cicle han actuat el quartet de jazz Magnòlia amb la veu de Myriam Swanson i Nubla amb la seva música pop i una posada en escena amb projeccions. Dissabte, 16, al vespre hi actuarà la cantaora Alba Guerrero, que presentarà l’espectacle ‘Lo nuevo’, que barreja flamenc i dramatúrgia, i el dissabte 23 ho farà Névoa, especialista en fado que presentarà el disc ‘Conscienca de classe’, amb temes de Vicenç Solsona.

El Teatre de Sarrià acull també altres cicles com el d’Òpera de Cambra de Barcelona o el de Dones i Compositores.