El Disseny Hub Barcelona ha servit d’escenari aquest dilluns per presentar la sisena edició del FADfest, un festival que aborda el disseny des de diferents disciplines. Aquesta edició té dos eixos: el dels premis del FAD, amb una exposició, i una temàtica determinada que tracta la problemàtica de la sostenibilitat alimentària del disseny i que culminarà amb un gran àpat popular, l”Assaig general’.

Per donar el tret de sortida a l’edició d’aquest any s’ha presentat l’exposició “El millor disseny de l’any”, una mostra de les 200 peces finalistes del total de les 2.000 que s’hi han presentat.  Els organitzadors, amb Nani Marquina, presidenta del FAD al capdavant, consideren que aquesta alta participació té un significat molt important per al sector: el fet de començar a deixar enrere la crisi que tant ha afectat els professionals del disseny.

El FADfest és un aparador per descobrir les millors propostes creatives de l’any que  se celebra a Barcelona del 6 al 12 de juny,  una quinzena en què es lliuraran també els diferents premis que atorga el FAD.