Els nens ja mostren aquests dies el seu neguit per la imminent arribada dels Reis Mags. L’espera s’està fent massa llarga per a alguns, però a partir d’aquest dimecres això té remei. Ja ha obert la Fàbrica dels Reis a la Fabra i Coats, a Sant Andreu. Allà, els nens podran veure com els ajudants de Ses Majestats treballen sense descans per tal de tenir-ho tot enllestit abans de la nit màgica del dia 5.

Les famílies que s’hi apropin podran visitar diverses instal·lacions, com ara veure el taller on fabriquen els regals. A través d’un gran finestral es podrà veure un espectacle de llum i so, amb les joguines a mig fer, el soroll de les eines i les siluetes dels engranatges rodant. A més també podran visitar el magatzem on ja hi ha els paquets embolicats i amb el nom del propietari.

Aquells que hagin d’entregar la carta als Reis Mags també ho podran fer dins la mateixa fàbrica, ja que allà hi ha també instal·lada l’Oficina Central de Correus, on els patges organitzen tota la informació i transformen els desitjos dels infants en regals.

Aquesta oficina de regal té línia directa amb els Reigs Mags, però no és l’única que està oberta aquests dies. A la ciutat hi ha més d’una trentena de llocs on poder entregar la carta als patges o fins i tot als Reis d’Orient. Des del btvnotícies us oferim una llista en què es poden localitzar els diversos punts repartits a la ciutat.

El recinte obrirà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener de 17 a 21 h.