La recentment creada Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que vol potenciar i difondre el millor talent català contemporani. Ara presenta l’exposició “La llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent”, sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional a partir d’una trentena de disciplines de les arts i les ciències, des de la pintura, l’arquitectura o la gastronomia, entre tants altres àmbits des d’on han deixat empremta al món.

Durant la presentació s’ha destacat la importància de difondre aquest talent perquè segueixi creixent. Els responsables de l’exposició han destacat la generositat de les personalitats destacades a l’hora de transmetre el seu talent a noves generacions, així com a l’hora de destinar esforços a internacionalitzar la cultura catalana.

L’exposició té el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i es podrà veure al jardí del Palau Robert fins al 22 de febrer.

 

En aquesta exposició sobre el talent català i els seus referents actuals, que té com a comissari Albert Torras, hi podrem reconèixer els millors exponents de la creativitat, l’enginy i l’emprenedoria catalans.

L’exposició s’estructura en diferents  apartats, com la  medicina, la gastronomia, la literatura, la música, la ciència, la tecnologia o l’esport, entre altres.

La Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa que pretén millorar la imatge de les marques de Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent. També vol recaptar recursos per a l’organització i la dotació de premis, i alhora donar suport a entitats que lluitin contra les malalties des de Catalunya.