El poeta i artista David Ymbernon (Igualada, 1972) exposa a la galeria El Quadern Robat poemes i epopeies de Latung La La, el personatge que encarna les accions en la seva obra. La producció d’Ymbernon és molt extensa, amb obres de cuina escènica i poesia culinària, performances, poemes, dibuixos, pintures, i en aquesta ocasió per primera vegada també amb obres fotogràfiques.

El dibuix com a eix narratiu

Latung La La, com si es tractés d’un “alter ego”, protagonitza l’exposició. Juntament amb el color taronja característic, el dibuix és l’articulador de la narrativa de la mostra, com ho és de tota la seva producció. Ymbernon ho plasma tot en dibuix que després pot quedar com a tal o donar peu a una pintura o un guió escènic o cinematogràfic.

Poesia en múltiples formats

Ymbernon ha recuperat la tècnica de la pintura a l’oli i presenta les seves primeres obres en format fotogràfic. Una diversitat de tècniques i llenguatges relacionades estretament amb el caràcter performàtic de la seva poesia. És la poesia que li permet, d’altra banda, endinsar-se en mons imaginaris i suggeridors que, al final, l’han portat a fer poesia escrita.

A l’exposició es poden llegir alguns textos i també se’l pot sentir a ell recitar-los en viu en les visites poetitzades que s’organitzen a la galeria amb cita prèvia. La mostra s’ha prorrogat fins a finals d’octubre.