El cineasta barceloní Carlos Casas és l’autor de l’exposició “Notes per a una pel·lícula sobre elefants”, en què mostra part dels deu anys de recerca al voltant del mite dels cementiris d’elefants. L’exposició està formada per vídeos, fotografies o dibuixos i part del material que va utilitzar l’autor per preparar i filmar la pel·lícula ‘Cemetery’. La mostra es pot visitar a la galeria Àngels Barcelona fins al 2 de març.

A la recerca d’un mite

La mostra, tal com explica l’Helena Pérez, responsable de continguts de la galeria “presenta una part d’aquest treball d’investigació.”

Arran d’una pel·lícula de Tarzan va quedar obsessionat pels cementiris d’elefants.”
Helena Pérez, galeria Àngels Barcelona

Més enllà del temps i les cultures

L’exposició és només una mostra de la recerca exhaustiva que ha fet en Carlos Casas a totes les referències cinematogràfiques, des de la història del cinema als films d’aventura o el cinema experimental i també de les mitologies que sorgeixen al voltant dels cementiris d’elefants.

La mostra és un viatge singular a través del temps i de les cultures amb l’elefant com a fil conductor. L’exposició es pot visitar a la galeria Àngels Barcelona, ubicada al carrer del Pintor Fortuny 27, fins al 2 de març.