Un dels atractius de la nova temporada del teatre Tantarantana és l’espectacle ‘Exhumación‘, de Carlos Be, en què participa Iván Ugalde. La peça tracta sobre l’exhumació d’Hamlet i relata com dos historiadors i una filòloga analitzen els fets reals en què Shakespeare es va basar per escriure l’obra. Just després pujarà a l’escenari Roma‘, una obra escrita per Paco Mir que narra el pas del temps en la vida de parella.

Una altra de les obres destacades per aquests mesos és La tigresa y otras historias‘, de Dario Fo. Arribarà a finals de novembre, després de l’èxit a Madrid. I a partir de l’11 de desembre torna ‘Si no ens paguen, no paguem’, l’èxit de la temporada passada. Una altra obra destacada és ‘La tigresa‘, en què es desencadenen problemes polítics i socials, així com ‘Obaga‘, una comèdia negra que utilitza  la música per traslladar l’espectador fins al Pirineu.

A partir del 29 de gener es podrà veure ‘Dinner for One’ de la Sue Flack, un espectacle en catglish: català, castellà, anglès i alemany. Els textos sobre l’actualitat hi tindran presència amb l’obra ‘Coaching‘, una comèdia que tracta la pugna de poder entre Chacon i Rubalcaba. La peça compta amb música original i un repartiment de noms destacats, com Roser Batalla, Ivan Lavanda o Ferran Lahoz.

La temporada passada el Tantarantana va tenir un 28% més d’espectadors que l’any anterior, malgrat la crisi, i se situa com la tercera millor temporada d’adults. Aquest any, la programació es deixarà oberta a partir del 2 de març, “a l’espera de com respira la temporada”, segons ha afirmat Julio Álvarez, director del teatre.