Les entrades per visitar la Fàbrica de Reis, a la Fabra i Coats, a Sant Andreu, s’han exhaurit menys d’una hora després de posar-se a disposició dels ciutadans. En total s’han repartir 7.128 entrades, menys que l’any passat perquè el recinte s’ha hagut d’adaptar a les restriccions de la covid.

Aforament limitat i grups reduïts

Aquest any, per tal de complir amb els protocols, l’aforament està limitat. S’han establert torns de 55 persones cada 15 minuts, i amb una separació entre grups familiars. També s’han hagut d’adaptar algunes propostes de proximitat com el fet de poder parlar amb els patges reials.

De fet, des del districte de Sant Andreu encara no saben si les noves restriccions del govern, que inclouen que els patges no puguin recollir les cartes dels nens, els suposarà algun canvi en l’organització de l’esdeveniment.

Què es pot veure a la Fàbrica dels Reis?

A la Fàbrica dels Reis, els ajudants de Ses Majestats han preparat per poder veure on s’elaboren les joguines que després es reparteixen. Enguany, es fer un recorregut per l’aparcament màgic de les carrosses reials, visitar el magatzem fantàstic i el centre logístic, on es desen i es distribueixen les joguines.

Durant la visita també es pot accedir a l’oficina de correus on els patges reials reben bona de les cartes amb els desitjos dels infants. El pati del finestral mostrarà als visitants els trucs i engranatges i l’enorme planificació que fan possible que la nit del 5 de gener tothom pugui rebre els seus regals.