La sisena edició del Festival Píndoles proposa 20 espectacles de teatre breu, dansa, poesia i narració fins aquest diumenge al Castell de Montjuïc. El festival, que s’havia de celebrar al mes de juny, es va haver d’ajornar per la pandèmia. L’entrada és gratuïta, tot i que cal fer una reserva prèvia per internet. De fet, ja no en queden. Es van esgotar en 48 hores. El suport de l’Institut de Cultura de Barcelona al festival ha permès aquesta gratuïtat de les entrades, una de les principals novetats d’enguany. L’altra, el concert de música en viu que posa fi a cada una de les jornades.

Cada dia es poden veure sis o set espectacles breus, un cada mitja hora, en tres escenaris exteriors. Són obres creades de zero per a l’ocasió que ha escollit un jurat professional a través de convocatòria oberta. Les sensacions entre els organitzadors del festival són molt positives. La coorganitzadora del Festival Píndoles, Maria Soler, assegura que “la gent té ganes de seguir apostant per la cultura”.

Aquest dissabte han destacat els espectacles de comèdia amb Soren i la Pantoja, Tothom hi passa o Zoides, però també hi ha espai per al drama o la dansa. Meritxell Nedderman tanca el festival aquest diumenge a la nit.