Les Àgores de la Rambla han començat avui amb un espectacle de titelles. La companyia de Marionetes Nòmades inicia amb l’espectacle ‘El tresor pirata‘ ha donat el tret de sortida a la programació d’una primera edició adreçada al públic infantil i familiar. Les Àgores són una iniciativa cultural per tornar a omplir de vida la Rambla.

Espectacles cada quinze dies

En aquesta primera edició de les Àgores la programació serà quinzenal, els dimecres, fins al mes d’agost. Els espectacles seran sempre amb aforament limitat i caldrà reserva prèvia a través de la Biblioteca Andreu Nin, un dels impulsors de la iniciativa, conjuntament amb Línia Cultural Rambles.

Recuperar els usos de la Rambla per als veïns

La Rambla acull el primer espectacle de les Àgores

La iniciativa forma part de l’estratègia cultural de la Rambla dissenyada per l’Ajuntament de Barcelona i que té com a objectiu recuperar els usos d’aquest espai per al teixit veïnal.

Arran de l’impacte de la pandèmia des de l’Ajuntament ja s’han dut a terme altres iniciatives per recuperar i dinamitzar el passeig. La reconnexió amb el veïnat inclou també accions com la Radio Rambles, un espai radiofònic per a les entitats i institucions ubicat en un dels quioscs de floristes en desús.