Barcelona estrena un nou escenari de llums de Nadal el 2021. És l’espectacle del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau, que s’ha encès aquest dilluns a la tarda. S’ha avançat, doncs, dos dies a l’encesa de llums de Nadal 2021 a Barcelona. L’espectacle vesteix façanes i patis de llums nadalenques a partir de les 18 h i vol evocar paisatges de conte de fades hivernal. Milions de punts de llum al llarg d’un recorregut circular d’uns 1,5 quilòmetres crearan jardins i figures oníriques.

La idea és unir “arquitectura modernista, naturalesa escenificada i un ambient alegre i festiu”. Si altres anys l’Hospital de Sant Pau havia il·luminat la façana principal o, fins i tot, hi havia fet projeccions, aquest any els visitants trobaran un “camins encantats”, un “jardí de làsers” i patis il·luminats, mentre sonen campanes i una música composta especialment per a l’acte.

Els llums cobraran vida a Sant Pau cada dia fins al 16 de gener, entre les 18 h i les 22.30 h. Des de l’organització es recomana comprar amb antelació l’entrada, en lloc de fer-ho a taquilla. L’entrada general costarà 12 euros de dilluns a dijous i 14 euros de divendres a diumenge, els dies festius i les vigílies de festiu. També hi haurà entrades amb descomptes per a algunes famílies (dos adults i dos menors d’edat), menors de 18 anys, majors de 65 anys, estudiants i persones amb alguna discapacitat. Els menors de dos anys hi tindran accés gratuït, però hauran de disposar d’una entrada per al control d’aforament.

L’espectale ‘Els llums de Sant Pau’ arriba a Barcelona després d’estrenar-se el 2014 a Anglaterra -sota el títol ‘Christmas at Kew’-, al Jardí Botànic de Berlín des del 2016 i en altres ciutat alemanya com Stuttgart, Dresden o Münster. Entre les atraccions que tindrà l’espectacle hi haurà uns cavallets infantils.