bus turistic festa major nou barris 2024

Ja no queden entrades per al bus panoràmic de doble pis que recorrerà alguns dels racons emblemàtics de Nou Barris aquest cap de setmana, amb motiu de la Festa Major de Nou Barris. Com ja va passar l’any passat, els tiquets, gratuïts, han volat abans que acabés el termini d’inscripció.

El bus panoràmic farà quatre viatges d’una hora i mitja aproximadament, que partiran del passeig de Verdun, ben a prop de la plaça Major de Nou Barris dissabte, 18 de maig, al matí (a les 10.30 h i a les 12 h), i diumenge, 19, a la tarda (a les 16 h i a les 17.30 h).

Un districte amb més història i patrimoni del que sembla

És el segon any que es duu a terme aquesta ruta a bord d’un bus habitualment utilitzat per turistes, que té per objectiu apropar els barcelonins i barcelonines a Nou Barris, un districte oficialment jove, ja que enguany compleix 40 anys, però amb molta història.

En la visita guiada sobre rodes descobriran indrets com el Parc Central, elements de patrimoni com la masia de Can Valent i Can Verdaguer, l’antic Institut Mental de la Santa Creu —avui dia, seu del districte—, l’aqüeducte de Dosrius, monuments com el dedicat al cantautor xilè Víctor Jara i el conjunt escultòric ‘Escullera’, de Jaume Plensa, ubicat a la via Júlia.

masia de Can verdaguer
Masia de Can Verdaguer