Les Festes de la Mercè són també sinònim d’arts al carrer, d’aquí el programa Mercè Arts de Carrer (MAC), que ha previst espectacles als 10 districtes de la ciutat, bona part al Parc de la Ciutadella. També s’han buscat espais a l’aire lliure com el recinte modernista de Sant Pau, que els espectadors poden visitar si arriben amb prou temps.

Un exemple del que es pot trobar en aquest lloc icònic són els espectacles de dansa d’aquest dissabte a la tarda emmarcats sota la proposta “El cos et fa vibrar”. Han passat per l’escenari els ballarins Juan Carlos Lérida, Elvira Balboa, Chey Jurado, Lali Ayguadé i Akira Yoshida, amb diferents espectacles que han estat una mostra d’art contemporani, breakdance i altres estils.

La coordinadora del Sant Pau Arts de Carrer, Bàrbara Ana, ha explicat que s’ha intentat mantenir l’essència de quan els ciutadans passegen pel carrer i es troben amb aquests espectacles. Per això han intentat que, mitjançant uns monitors que anaven guiant el públic, els assistents tinguessin una arribada itinerant i anessin d’un punt a un altre del recinte per gaudir de cada actuació.

Més Mercè 2020