GUILLEM ESPRIU, regidor del Districte de Gràcia "Mantindrem la totalitat de carrers accessibles, treballarem per la sostenibilitat amb reciclatge i recollida orgànica. Doblem els limitadors acústics, la totalitat d'espais... Arribem a un 100%." RICARD ESTRUCH, president de la Festa Major de Gràcia "A Gràcia, què passa? Si fem grans concerts a Bailèn, Joanic... la gent després dels concerts marxa als carrers de Gràcia."

La iniciativa de reduir l’horari nocturn es va començar a aplicar l’any passat. D’aquesta manera, els dies laborables la festa acabarà a les dues de la matinada i els festius, a dos quarts de quatre de la matinada. El Districte de Gràcia també ampliarà el control del soroll i duplicarà els limitadors acústics que permeten cobrir tots els concerts durant els set dies i reduir a la meitat la percepció de soroll.

La festa manté les subvencions de l’any anterior i comptarà amb més de 760 activitats a partir del 15 d’agost. Un total de 17 carrers ja preparen els guarnits en els tres espais cedits pel districte o en els seus locals propis. Els veïns encarregats de fer-ho tindran present la visita de persones amb mobilitat reduïda per tal que ningú es perdi aquesta festa.