Erik Truffaz fa més de 40 anys que bufa la trompeta. Molts el consideren el pare de l'electro-jazz i tot un referent del jazz experimental facturat a Europa. Les comparacions amb Miles Davis l'han perseguit durant tota la carrera. Tot i néixer a Suïssa i fer carrera a París, ha titulat el seu darrer treball en castellà: 'El tiempo de la revolución'. Diu que així sona més contundent. Ahir el defensava en format quartet i amb el veterà teclista Patrick Muller, del tot entregat. Després d'onze edicions, el Mas i Mas Festival ha incorporat definitivament la Sala Apolo al circuit, amb quatre concerts programats. PERE PONS, director artístic del Mas i Mas Festival "La Sala Apolo representa un espai històric per a la ciutat i, a més, és a la zona d'influència del Mas i Mas Festival. El Paral·lel sempre ha estat vinculat a la música i al teatre i volíem disposar de l'espai per ampliar el festival." El concert d'Erik Truffaz ha estat un dels plats forts del Mas i Mas Festival, però no és l'únic. També a la Sala Apolo, el proper 21 d'agost, s'espera l'actuació de l'orquestra Sun Ra, que tocarà a Barcelona nou anys després de la seva única visita al Teatre Lliure.

Truffaz fa més de 40 anys que bufa la trompeta. Les comparacions amb Miles Davis l’han perseguit durant tota la carrera. Tot i néixer a Suïssa i fer carrera a París, ha titulat el seu darrer treball en castellà, ‘El tiempo de la revolución’, perquè diu que així sona més contundent. Ahir el defensava en format quartet, juntament amb el teclista Patrick Muller,  el baix Marcello Giuliani i el bateria Marc Erbetta.

Després d’onze edicions, el Mas i Mas Festival ha incorporat definitivament la Sala Apolo a la seva programació amb quatre concerts. “Representa un espai històric per a la ciutat. El Paral·lel sempre ha estat vinculat a la música i al teatre, i volíem poder disposar d’aquesta zona per ampliar el festival”, explica Pere Pons, director artístic del Mas i Mas Festival.

També a la Sala Apolo, el proper 21 d’agost s’espera l’actuació de l’orquestra Sun Ra, que tocarà a Barcelona nou anys després de la seva primera visita, al Teatre Lliure.