Sala Montjuïc 2022 entrades preus

El Sala Montjuïc 2022 tornarà a omplir de cultura els Jardins del Castell de Montjuïc entre l’1 de juliol i el 5 d’agost. Aquesta vintena edició del cicle de cinema a la fresca té programades 16 sessions perquè els espectador puguin gaudir dels clàssics i els èxits més recents del cel·luloide. Si aquest estiu vols gaudir de les millors pel·lícules a l’aire lliure, a continuació et detallem com comprar les entrades i els preus del Sala Montjuïc 2022.

Et recordem que les entrades poden exhaurir-se!

Entrades pel Sala Montjuïc 2022

Les entrades pel Sala Montjuïc 2022 ja són a la venda. Pots comprar-les directament al web del Sala Montjuïc o a les taquilles del Castell de Montjuïc, si no s’han exhaurit en la venda anticipada. Recorda que no s’accepten canvis de localitats ni devolucions.

Tampoc no cal que imprimeixis l’entrada: simplement comprova que se t’obre el document perquè et validin el codi QR a l’entrada.

Sala Montjuic 2022 cinema fresca

Preus del Sala Montjuïc 2022

Els preus de les entrades del Sala Montjuïc 2022 varien. La general té un cost de 7,50 euros (més les despeses de gestió) i no permet l’entrada de cadires ni de gandules pròpies. Es recomana al públic que vagi amb estores, mantes o pareos per poder seure a l’herba.

Si vols estar més còmode, també tens l’opció d’adquirir un passi amb gandula per 10,50 euros, despeses de gestió a banda.