Joan Manuel Serrat

(EFE) Les entrades per al concert de Joan Manuel Serrat al Palau Sant Jordi de Barcelona s’ha esgotat en poques hores. La promotora musical The Project ha posat a la venda les entrades aquest dijous a les 10.30 h a la ciutat, i a les 10 h en altres municipis espanyols, i a primera hora de la tarda ja estaven exhaurides, tant a la capital catalana com a València, Sant Sebastià i Madrid, segons fonts de la promotora.

Per al concert de Barcelona, el 23 de desembre del 2022, estaven disponibles 24.000 entrades molt esperades pel públic, la qual cosa ha provocat el col·lapse de la venda. Es tracta de l’últim concert de l’última gira amb la qual el cantant vol retirar-se dels escenaris i, també, acomiadar-se personalment del públic.

Serrat va actuar per primer cop davant de públic el 18 de febrer del 1965 en el programa ‘Radioescope’, de Ràdio Barcelona. Un dels darrers concerts que ha fet va ser el gener del 2020 al Sant Jordi, al costat de Joaquín Sabina.

Abans, el 30 de juny passarà per la plaça de toros de València; el 8 d’octubre té previst actuar a l’Auditori Kursaal de Sant Sebastià, i el 13 de desembre, al WiZink Center de Madrid.