Les reserves es van obrir el 17 de desembre al web de la Festa Major de Gràcia i han quedat exhaurides en menys de cinc dies. El fet que s’hagin anul·lat totes les cavalcades pel coronavirus, ha suposat que Ses Majestats, les Carteres Reials i tots els ajudants hagin buscat alternatives amb aforament limitat i cita prèvia per poder fer l’entrega de cartes i viure la màgia d’aquestes dates.

Hi havia 500 entrades disponibles

Per anar a veure les Carteres Reials només es podien inscriure 500 persones, en 20 torns de 20 minuts per grups de 25 assistents. Lina López, de la Fundació Festa Major de Gràcia creu que és bàsic prioritzar els infants en aquestes visites, que hi hagi “menys acompanyants adults, que els nens gaudeixin de la màgia de les Carteres Reials”. El campament es podrà visitar de 12 a 14 h i de 16 a 20 h, només amb cita prèvia.

Altres activitats reials exhaurides

Les 45.000 entrades per visitar l’espai La Màgia del Reis al Fòrum es van esgotar en només un matí i la visita a la Fàbrica de Reis, a la Fabra i Coats, amb 7.000 entrades, es van esgotar en menys d’una hora. Aquí teniu tots els punts on es pot fer entrega de la carta als Reis Mags a Barcelona.

L’arribada dels Reis Mags, per betevé

Si us heu quedat sense entrades per alguns dels esdeveniments programats segur que trobareu la forma de lliurar la carta i pel que fa a l’arribada de Ses Majestats, la nit de Reis de Barcelona es podrà seguir per betevé el 5 de gener a partir de les 18.30 h, aproximadament. En Jordi Montalbo i la Núria Dias seran els encarregats de fer-nos arribar l’emoció de l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona, així com l’espectacle ‘La Màgia d’Orient al Fòrum’, produït per l’Institut de Cultura de Barcelona. La retransmissió durarà més de dues hores en total, de 18.30 a 21 h, aproximadament, i es podrà seguir a la televisió, el web i les xarxes socials amb l’etiqueta #NitdeReisBCN.

De quan es podien fer cavalcades

A Gràcia, la cavalcada de les Carteres Reials, que es fa des del 2008, s’avançava un dia respecte a la resta de cavalcades. Es feia el 4 de gener. La Fundació Festa Major de Gràcia espera que l’any vinent puguin tornar a sortir si la situació sanitària ho permet.

cavalcada de les Carteres Reials prèvia a la covid-19

Ja a la venda el conte de les Carteres Reials

Enguany els infants podran conèixer la història de l’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc amb el conte ‘Un estel sota el braç’, que acaba de sortir a la venda.