entrades mirador Glories festes merce 2022

El mirador de la Torre Glòries se suma a la celebració de les Festes de la Mercè 2022. L’espai, ubicat a la planta 30 i amb una vista de 360º de la ciutat, ofereix entrades amb un descompte del 50 %. Vols accedir a l’emblemàtic edifici i gaudir d’una panoràmica de Barcelona espectacular a més de 125 metres d’altura? A continuació, t’expliquem com aconseguir entrades amb descompte al mirador de la Torre Glòries per la Mercè.

La Mercè 2022: Programa, concerts, piromusical i portes obertes de la Festa Major de Barcelona

50 % de rebaixa en les entrades al mirador de la Torre Glòries

Aquest dimecres, 14 de setembre, les entrades al mirador de la Torre Glòries per als dies 24, 25 i 26 de setembre tindran un 50 % de descompte sobre la tarifa habitual. Els accessos es podran comprar al web www.miradortorreglories.com/ca i a la taquilla de l’edifici. Totes les entrades inclouen audioguia gratuïta a través del mòbil. Per això, es recomana als visitants portar auriculars.

Tipus d’entrades per al mirador de la Torre Glòries

Els barcelonins que vulguin accedir al mirador de la Torre Glòries durant les Festes de la Mercè tenen l’opció de triar entre dues modalitats d’entrades:

  • Entrada mirador de la Torre Glòries. Inclou una visita a l’espai expositiu Hipermirador Barcelona i l’accés al mirador panoràmic 360°, on també es pot contemplar l’escultura ‘Cloud Cities Barcelona’. El cost habitual és de 15 euros; 7,5 euros amb el descompte del 50 % .
     
  • Entrada mirador de la Torre Glòries + experiència Cloud Cities Barcelona. És una entrada combinada que ofereix al visitant un recorregut per l’espai expositiu Hipermirador Barcelona i pel mirador de la planta 30. També es pot caminar per l’interior de l’escultura ‘Cloud cities Barcelona’, suspesa a la cúpula, a 130 metres d’altura, i realitzada per l’artista contemporani Tomás Saraceno. L’accés és a partir dels 12 anys. El cost habitual és de 25 euros; 12,50 euros amb el descompte del 50 % .