Un recorregut per totes les etapes del procés d’emprendre, des de la idea fins a la creació d’una empresa, amb entrevistes a professionals de prestigi d’aquest món per debatre i reflexionar sobre què cal saber i quins recursos es necessiten per impulsar un negoci amb garanties. Un pòdcast de Barcelona Activa conduït per Laia Corbella.

A continuació, pots trobar tots els capítols disponibles al web, a l’app i a les principals plataformes de pòdcast:

#01 | ‘Alexandre Magne: desfem els nusos gordians de l’emprenedoria’

Amb Xavier Verdaguer, emprenedor, expert en innovació i comerç electrònic, i fundador d’Imagine Creativitgy Center: “Una idea no té valor. El que té valor és la implementació d’aquesta idea”.

#02 | ‘La capsa de Pandora i els errors a l’hora d’emprendre’

Amb Pedro Olivares, assessor, dinamitzador especialitzat en persones emprenedores, inversores i d’empreses emergents, i fundador de Salto con Red: “Només coneixem el discurs de la persona que triomfa”.

#03 | ‘L’emprenedoria és un mot femení’

Amb Mar Alarcón, cofundadora i CEO de SocialCar: “L’emprenedora és una líder nata. El lideratge del futur necessita empatia”.

#04 | ‘Samsó: com convertir febleses en fortaleses’

Amb Christian Rodríguez, emprenedor i autor de ‘Despegar’: “Ets en un univers on has d’estar venent il·lusió i futur constantment”.

#05 | ‘A la recerca del Sant Greal: el finançament’

Amb Daniel Oliver, fundador i director de Capital Cell: “La pitjor errada que pot cometre una persona emprenedora és picar la porta equivocada”.

#06 | ‘L’Odissea d’adaptar-nos a contextos nous’

Amb Talia Bonmatí, CEO i fundadora de Dinbeat: “Els canvis han de ser ràpids, sobretot quan neixen d’oportunitats. És important fer-ho ràpid i bé, però prendre’t el teu temps de planificació”.

#07 | ‘Competint contra gegants’

Amb Francesc Font, cofundador d’Incapto Coffee: “Una pregunta que s’ha de fer qualsevol David que vulgui competir contra Goliats és: com de sostenible és el meu avantatge competitiu?”.

#08 | ‘Les claus de l’èxit de l’emprenedoria social’

Amb Albert Riera, director de Relacions Institucionals de La Fageda: “Intentem estar arrelats al territori i comprometre’ns amb totes les instàncies públiques i privades de la zona”.

#09 | ‘L’emprenedoria amb propòsit’

Amb Marc Coloma, cofundador d’Heura Foods: “L’essència d’Heura és l’inconformisme. Moltes vegades creiem que tenim menys poder del que ens fan creure”.

#10 | ‘Com captar i retenir talent’

Amb Carlota Pi, cofundadora d’Holaluz: “La confiança es guanya sobretot des de la credibilitat. No és un objectiu en si mateix, és la conseqüència que provoca el fet d’executar els propis valors”.  

#11 | ‘Protegint marques des de Barcelona per tot el món’

Amb Laura Urquizu, CEO de Red Points: “La nostra missió és fer d’internet un lloc més segur”. 

Troba el teu pòdcast
Descarrega’t l’aplicació de betevé