La novena edició del festival arrencarà el pròxim 1 de juliol amb el concert de Gadjo. Únicament hi haurà sis concerts i de petit format amb les actuacions de Joan Colomo, “Slow Show”; Ferran Palau; Los Sobrinos, Renaldo & Clara i Ian Sala, una de les joves promeses que tancarà les nits musicals de la UB. Els Vespres de la UB s’han convertit en una plataforma per a les noves formacions del panorama musical català.

En aquest escenari van actuar quan encara no els havia arribat la popularitat i la fama grups com Mishima, Manel, Sanjosex, Las Migas, Espaladamaceta, Le Petit Ramon i Maria Rodés, entre altres músics. Tots els concerts són gratuïts i es faran els dimarts i dijous de les tres primeres setmanes de juliol, als Jardins de Ferran Soldevila, a l’Edifici Històric de la UB.

Amb el cicle de concerts també s’obrirà la terrassa d’Els Vespres, en què els visitants podran fer un petit aperitiu abans del concert. En total han passat per les edicions anterior uns 19.000 assistents i s’han fet fins a 48 concerts.