"Hola, bona nit, som els Manel." La semblança física existeix i l'han explotada fins a convertir els Manel en personatges de teatre. RICARD FARRÉ, actor "En el meu cas, jo m'assemblo una mica al cantant, I la resta, caracteritzats, tenen un toc molt manelià." Farts de ser la riota de l'institut, tres joves repetidors decideixen fer-se passar pels integrants de Manel durant la cerimònia de graduació. La jugada els surt gairebé rodona. Però tot es torça i s'han d'acabar excusant. Això sí, amb constants referències a les lletres del grup. Aconseguir el vistiplau de la banda va ser cosa de xarxes socials. ENRIC CAMBRAY, actor i director "Simplement, els vaig enviar un correu per Facebook i els vaig dir que tenia aquesta idea i que no els suposava res. Volia el permís per utilitzar aquestes frases, però en realitat no en tenen drets. Si jo et dic 'Ai, Dolors', pots dir-ho tu a la teva tieta si es diu així i no vindrà la SGAE a dir per què ho fas. Però sí que és una lletra de Manel..." 'Els guapos són els raros' es podrà veure al Versus Teatre fins al 9 de novembre.

Farts de ser la riota de l’institut, tres joves estudiants repetidors decideixen fer-se passar pels integrants de Manel durant la cerimònia de graduació. La jugada els surt gairebé rodona, però finalment tot es torça i s’han d’acabar excusant telefònicament amb el líder de la banda. Al llarg de l’obra, els diàlegs fan referència constant a les lletres del grup barceloní i la semblança física dels actors, especialment de Ricard Ferré amb el cantant, Guillem Gisbert, ajuda a retratar els personatges dins el paper. El repartiment el completen David Anguera i Martí Salvat.

El director, Enric Cambray, explica que es va posar en contacte amb la banda a través de les xarxes socials per tal d’aconseguir el permís per tirar endavant l’obra: “No és cap musical, no en reproduïm les cançons, però sí que els diàlegs són esquitxats i tenen molt a veure amb les seves lletres.” Cambray també reconeix que cap dels integrants de la banda no ha anat a veure l’obra, però espera que ho facin ben aviat. “Fins ara estic molt content, perquè el públic que tenim és jove i precisament aquesta era la intenció que buscàvem des del principi. Vaig pensar que els Manel eren un gran ganxo per cridar l’atenció a la gent”, diu Cambray.

Els guapos són els raros‘ es podrà veure cada dimarts i dimecres al Versus Teatre fins al 9 de novembre.