‘Els dies que vindran’ va triomfar al Festival de Màlaga el març passat amb tres premis: el de millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu per a María Rodríguez Soto. Aquesta vegada el director barceloní Carlos Marqués-Marcet, du a les pantalles una cinta que relata l’embaràs real de l’actor David Verdaguer i María Rodríguez. És un treball que se situa entre la ficció i la realitat perquè documenta els nou mesos de gestació del fill de la parella barcelonina.

Reflexions sobre el que comporta ser pare i mare

La pel·lícula reflexiona sobre l’entorn de la dona i de l’home i com viuen i es preparen per a un moment tan transcendental com l’arribada d’un fill. Els actors mostren les pors, alegries i expectatives que els genera la imminent nova realitat. La cinta s’estrenarà als cinemes el 28 de juny i s’espera que tindrà una bona acollida. Es tracta d’un drama romàntic i signen el guió Clara Roquet, Coral Cruz (‘Incerta glòria’) i el mateix director.

Carlos Marqués-Marcet és conegut per dos llargmetratges que van tenir una gran acceptació entre el públic. La seva “opera prima” és 10.000 km‘, que narra la història d’amor d’una parella a través d’internet. Amb aquesta pel·lícula va guanyar el Goya al millor director novell. L’altra cinta és Tierra firme’, que s’endinsa en la història d’una parella de dones que viu en un vaixell i que vol tenir fills.