Han fet el salt de la petita pantalla als escenaris i, per alguns, és tot un esdeveniment. ORIOL BONET "La tieta tenia una revista on sortien els Clanners d'un teatre i m'ha fet molta il·lusió venir." JOAN OLLER "Jo sempre veig aquest canal, del Clan, i m'agraden molt els Clanners." MARIA FERNÁNDEZ "Hem vingut a veure els Clanners amb el meu germà perquè és el seu sant." Un espectacle en què la música i la dansa són els protagonistes. Cançons compostes per grups com La Oreja de Van Gogh o Maldita Nerea. Totes, amb un missatge educatiu. I com en tota funció infantil, un personatge fosc. És el doctor Onoff, un científic pagat a qui li agrada que l'ensabonin. Pels qui estan al darrere del muntatge, acostumats a un ritme diferent, el teatre és tota una novetat. JORGE GABARRÓ, coproductor de 'Canta y baila con los Clanners' "No puedes cortar. En televisión, cuando estás en plena producción, si no es un directo, cortas, corriges y sigues grabando el programa." Sales com aquesta, però, els permeten valorar la reacció del públic de manera molt més immediata. De fet, ja estan pensant a fer una gira per diferents ciutats espanyoles.

Les 13 cançons d’aquest musical, les han compost artistes de trajectòria reconeguda com La Oreja de Van Gogh, Andrea Motis i Joan Chamorro Grup o Maldita Nerea. D’aquesta manera, els responsables del muntatge pretenen arribar a un públic de més edat.

Malgrat que ‘Canta i balla amb els Clanners’ havia d’estar en cartell fins al dia 5 de gener, finalment l’última funció serà dilluns, 31 de desembre.