Cinemes Girona

Els Cinemes Girona han posat a la venda un abonament anual per a 2014 per 60 euros, que permetrà veure tant cinema com es vulgui entre l’1 de gener i el 31 de desembre. Aquest abonament es pot comprar a través d’Internet o a les taquilles del mateix cinema.

Durant el mes de juliol el cinema ja va ser pioner en una iniciativa d’abonaments anuals. En aquell moment es va crear un abonament anual de 30 euros per aconseguir els diners necessaris per finançar la digitalització d’una de les sales. L’èxit d’aquella proposta va ser sorprenent i en quatre dies es va arribar fins als 3.581 abonats.

Els Cinemes Girona confirmen que els va sorprendre l’èxit de l’anterior campanya i que gràcies a aquella iniciativa es va poder recuperar públic jove, d’entre 18 i 30 anys, que havia renunciat anar al cinema pel preu de les entrades.

Altres cinemes també s’han vist obligats a reinventar-se i al novembre Cinesa i Yelmo Cineplex, dues de les principals exhibidores de cinema, ja van decidir impulsar una campanya en què el preu de els entrades era de només 3,5 euros. També es va celebrar la Festa del Cinema durant el mes d’octubre. Totes dues propostes van causar llargues cues a les sales barcelonines.